Skip to content

Vluchtelingenwerk: Oekraïners die werk zoeken

Beste leden van het PVOO,

Wij kregen een mail toegezonden van Hans van de Weerdhof, senior beleidsadviseur Economie van de Gemeente Oegstgeest, met het verzoek onderstaande werkzoekenden uit Oekraïne op onze website te plaatsen.  Om privacyredenen zijn achternamen en contactgegevens verwijderd, maar mocht er interesse zijn, dan graag contact opnemen met Hans van de Weerdhof via tel.nr. 071 5191 842 of 06-400 858 22 of per e-mail: van.deweerdhof@oegstgeest.nl.

Olena

Zij spreekt niet tot nauwelijks Engels, het maakt haar niet zoveel uit wat voor type werk het is. In Oekraïne werkte zij als guest manager, voor appartementen.

Olha

Mevrouw was in Oekraïne accountant. Ze spreekt nauwelijks Engels. Ze wil wel graag met kinderen werken, wellicht als vrijwilliger zelfs voor Oekraïense kinderen op een school, mocht dat nodig zijn. Ook zou ze wel in de keuken van een restaurant willen werken.

Bohdan

Meneer was in Oekraïne automonteur. Hij spreekt geen Engels. Hij zou graag technisch werk doen, maar niet te zwaar want hij heeft rugproblemen.

Alona

Mevrouw werkte in Oekraïne als lerares, event-organisator en psycholoog. Ze wil wel graag werken als barista of in een winkel. Ze spreekt redelijk Engels.

Viktoriia

Mevrouw spreekt klein beetje Engels. Ze werkte in Oekraïne als advocaat. Ze wil wel graag werken in een winkel, als barista of in de kinderopvang. Liefst geen schoonmaakbaan.

 

Back To Top