Skip to content

Webinar over voucherregeling mkb digitalisering

Webinar over voucherregeling mkb digitalisering

Investeren in digitalisering kan door ondernemers als grote stap worden ervaren. Om de drempel om ermee te starten te verlagen lanceren gemeenten en ondernemersverenigingen in de Leidse regio daarom een voucherregeling. Deze voucher t.w.v. 1000 euro kunnen ondernemers inzetten om expertise in te huren. Wil jij weten hoe je deze voucher aanvraagt of wil je sparren over hoe je de voucher het beste kunt inzetten? Kom dan naar de online informatiebijeenkomst (webinar) op 10 maart. Meld je aan via https://economie071.live/register

 

Ben jij op zoek naar een dienstverlener die je kan helpen of ben jij een dienstverlener die andere mkb’ers kan helpen bij digitalisering? Vermeld dit dan ook op het aanmeldformulier. Na het event brengen wij jullie dan met elkaar in contact.

 

Opzet van de webinar

De webinar over de voucherregeling is op 10 maart te volgen via het online platform economie071.live.

 

Kies zelf je programma
Omdat ondernemers druk bezet zijn, wordt de webinar in een breed tijdblok aangeboden tussen 17.30 en 20.30 uur. Het is niet nodig om het hele programma te volgen. Er zijn twee blokken waar je uit kunt kiezen. Stel zelf je online programma samen en kijk mee op het moment dat het jou uitkomt.

 

Uitleg over de aanvraag
Tijdens de webinar wordt in 15 minuten precies uitgelegd hoe je een voucher kunt aanvragen en wat de voorwaarden zijn. Kijk mee en stel gerust je vragen in de chat. Voor en na die uitleg is er een programma met inspiratie en gastsprekers. Bepaal zelf wat je wilt volgen (zie schema).
MKB-coaches
Tijdens de webinar zijn er gastsprekers over Digital Marketing en Cyber Security en kun je persoonlijk een mkb-coach spreken. Hiervoor dien je bij aanmelden een verzoek in. Je wordt dan gekoppeld aan de juiste coach die je vervolgens via het online platform één op één spreekt op 10 maart. Het gaat om een gesprek van 15 minuten.

Openstelling aanvraag
Het aanvragen van een voucher, ter waarde van 1000 euro, kan vanaf 31 maart 2022 om 12.00 uur. In de eerste ronde worden er 50 vouchers toegekend. De beoordeling van de aanvraag gebeurt op volgorde van aanvraag. Meer over de voorwaarden lees je op deze pagina.

 

Stel zelf je programma samen

Het programma van 10 maart kun je hier ook als PDF downloaden.

 

17.30 – 17.40:   Opening. Projectleider Dwayne van der Klugt legt uit hoe het initiatief ‘Laat digitalisering voor je werken’ kan helpen bij het digitaliseren van je bedrijf.

17.40 – 18.00:   Gastspreker: Laat digital marketing voor je werken. Raak geïnspireerd door de mogelijkheden die digital marketing biedt bij het verhogen van je omzet.

18.00 – 18.30:   Uitleg procedure aanvraag voucher, stel je vragen.

18.30 – 19.00:   Bekijk inspiratie van toepassingen in de mini-bios of spreek een coach.

19:00 – 19:10:    Opening. Projectleider Dwayne van der Klugt legt uit hoe het initiatief ‘Laat digitalisering voor je werken’ kan helpen bij het digitaliseren van je bedrijf.

19.10 – 19.30:   Laat cyber security voor je werken. Raak geïnspireerd door de praktische mogelijkheden die cyber security biedt om de digitale veiligheid van je bedrijf te verbeteren.

19.30 – 20.00:   Uitleg procedure aanvraag voucher, stel je vragen.

 

Voorbeelden inzet voucher

Met de voucher wordt je via co-financiering op weg geholpen om ervaring op te doen met wat werkt voor jouw bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan het realiseren of het uitproberen van:

  • verkoop via je website of webshop
  • online klantenbinding
  • digitaal veilig werken voor jou en je medewerkers
  • een slim digitaal financieel systeem
  • een start of volgende stap met business intelligence / data analytics
  • een digitale strategie
  • digitaal voorraadbeheer
  • digitalisering van je productieproces

 

Tijdens het webinar van 10 maart kun je op verzoek met coaches in gesprek. Vraag een gesprek van 15 minuten aan via het aanmeldformulier van de webinar.

Back To Top